IMPORTANT: Youtube downloading is no more supported by Videoder.

Единственото приложение, от което ще се нуждаете, за да се гмурнете в света на забавленията.

Мощен инструмент за изтегляне от YouTube, наличен за Android, и много повече.

Material design app mockup

Превъртете надолу

Какво може да прави Videoder?

Download videos from any site

Изтегляйте видеа от повече от 50 сайта.

Понастоящем Videoder ви позволява да изтегляте видеоклипове от сайтове като youtube, instagram, facebook, hotstar, voot, vk и нови се добавят всяка седмица по желание на нашите потребители.

Download multiple youtube videos

Изтегляйте видеа в 4K.

Защото е по-добре да виждате нещата по-ясно. Гледайте поточно или изтеглете 4K видеоклипове с Videoder и ги възпроизвеждайте на вашите устройства със свръх висока резолюция.

Групово изтегляне.

Създайте колекция от песни и видеа докато търсите и ги изтеглете наведнъж. Това е силата на изтеглянето на многобройни файлове. Изтеглете стотици песни с едно кликване.

Multithread Downloader

До 10X по-бързо изтегляне

Videoder използва многобройни мрежови връзки, за да увеличи скоростта на изтегляне. Може да зададете брой на връзките в зависимост от качеството на връзката Ви, за да достигнете максимална скорост.

Download Accelerator


Редактор на етикети и обложки.

Организирайте цялата си музикална колекция, като добавите обложки и етикети.

Mp3 tag editor

Неограничен брой теми.

Персонализирайте Videoder по ваш вкус. Използвайте всички предварително зададени теми или изберете цвят от палитрата. Направете Videoder Ваш.

Themes

Изтегляйте плейлисти от YouTube.

С Videoder можете да изтегляте плейлисти за YouTube с едно докосване. Можете да изберете всички видеоклипове или да плъзнете и да изберете колкото искате и да ги изтеглите наведнъж.

Youtube playlist downloader

Вграден браузър, поддържащ блокиране на реклами.

Вграденият браузър драстично улеснява изтеглянето на клипове от различни сайтове, като прихваща видео или медийни файлове и показва изскачащ прозорец за изтегляне. Така Ви помага да сърфирате без прекъсване.

Browser with ad blocker

Много бърз инструмент за изтегляне

Спестява Ви време. Този полезен инструмент Ви позволява да изтегляте медия, дори и когато бързате. Край на чакането за зареждане на връзки! Само две прости стъпки и изтеглянето е завършено.

Quick download

Нощен режим.

Защото ни е грижа за Вас. Нощният режим улеснява използването на приложението през нощта. Препоръчва се за устройства с AMOLED дисплеи.

Night Mode

Повече от 1000 поддържани сайта.

Ние удовлетворяваме изискванията на нашите потребители. Можете да ни съобщите за добавяне на сайт, като ни изпратите имейл на адрес support@videoder.com.


Инструмент, който Ви помага, когато предавате по слаби връзки е отблъскващо.

Пристъпете към Videoder сега.